Zilveren learning award voor Bespeak en SVH met leermiddelen voor Kok en Gastheer/-vrouw

Gisterenavond heeft Bespeak samen met SVH een zilveren award gewonnen tijdens de internationale Learning Technologies Awards in Londen! We zijn natuurlijk heel trots op dit resultaat.

De Learning Technologies Awards is een jaarlijks internationaal evenement waarbij de belangrijkste spelers op het gebied van leren en technologie bij elkaar komen. Er zijn verschillende categorieën waarin prijzen te winnen zijn. Elke inzending wordt door een kritische jury uit het vakgebied beoordeeld op meerdere criteria, zoals het gebruik in de praktijk, de inzet van verschillende soorten media en aansluiting op de doelgroep.

Tijdens de gala-avond op woensdag 27 november 2019 in Londen werden alle prijzen uitgereikt.
De uitreiking vond plaats in het Park Plaza Westminster Bridge Hotel. Gekleed in onze mooiste kleding, wachtten wij in spanning af tot de uitreiking. Toen werden onze stoutste verwachtingen overtroffen: een tweede plaats.

De afvaardiging van SVH en Bespeak met de award.

We zijn op de tweede plaats geëindigd in de categorie ‘best use of blended learning in public en non-profit sector’. Onze leermiddelen in de vorm van lesboeken, werkboeken en een online omgeving vormen samen een perfecte blended mix. De jury noemde onze leermiddelen onder andere een ‘goed ontwikkelde en veelomvattende blended learning methode’.

Het jurycommentaar bij de uitreiking van de award

Deze award is ook een opsteker voor de horeca-branche. Dagelijks gebruiken honderden leerlingen en docenten op het mbo onze lesmethode. We hopen met de methode nog meer mensen enthousiast te krijgen voor werken in de horeca en hiermee het personeelstekort verder terug te dringen.We bedanken iedereen die aan deze methode heeft meegewerkt. De methode dankt zijn succes aan het hele team wat zich hiervoor heeft ingezet. De award krijgt natuurlijk een mooi plekje op ons kantoor. We gaan ons in de toekomst inzetten om nog meer mooie, innovatieve en inspirerende leermiddelen te maken.

Wil je meer weten over de methode die we hebben ontwikkeld met SVH? Bekijk de case op onze website.

Josephine Knol