Advies voor Mastermate

Bij Bespeak ontwikkelen we niet alleen supertoffe leermiddelen, trainingen en examens. We geven ook advies als de klant zelf wil ontwikkelen, maar even een duwtje in de rug nodig heeft.

Zo heeft collega Femmy een adviestraject gedaan bij Mastermate. Daar heeft ze samen met Mariska Kooijman (E-learning specialist Mastermate) nagedacht over hoe je een innovatieve, toffe e-learning module kunt maken over het onderwerp Tapes. Femmy gaf advies over wat daar allemaal bij komt kijken: het uitvoeren van een doelgroepanalyse en contextanalyse, leerdoelen formuleren in een taxonomie, nadenken over de opzet van de module, bijwonen van expertmeetings. Uiteindelijk heeft Mariska zelf een mooie e-learning ontwikkeld over Tapes!

Testimonal van Mariska Kooijman (E-learning specialist Mastermate):
“Ik heb de samenwerking met Femmy als zeer prettig ervaren! Femmy is vakkundig en professioneel, maar daarnaast ook een heel fijn en warm persoon. Ze heeft me erg goed op weg geholpen in de verschillende stappen van het ontwerp- en ontwikkelproces. En bij de expertmeetings wist ze altijd precies de juiste vragen te stellen om de benodigde info boven tafel te krijgen. Tot slot was ze altijd flexibel en goed bereikbaar voor overleg. Het was een leerzame én gezellige samenwerking voor mij!”

Dat is nog eens leuk om te horen! Ook nieuwsgierig naar een adviestraject? Neem dan contact met ons op via info@bespeak.nl of met 033-2100 150.

 

Femmy Messelink